Shelterhytten

En anderledes shelter, shelterhytten (hytte nr. 8) er en lille hytte på kun ca. 9 m2, og den er ved at blive sat i stand og vil være klar til brug i starten af foråret 2023.

Døren kan da lukkes og der er da også et par vinduer, men her er ingen varme og vand indlagt, der er dog en enkelt lampe og stikkontakt.

I shelterhytten er der 1 køjeseng og der bygges en platform/seng der måler 120×200 cm. og her kommer der en sheltermadras.

Fotoet af hytten indefra er ikke som den er når I kommer.

Der er ingen madrasser i køjesengen, da du har dit eget liggeunderlag med.

Et lille bord med et par stole er der også blevet plads til i hytten, og på den lille terrassen foran hytten står et bord og 2 stole.

Toilet, bad og køkken findes i hovedbygningen.
Badekort kan købes i kiosken.
Der må ikke ryges i hytten.

Inden man forlader hytten og rejser videre fejer man gulvet (vasker gulvet hvis man har svinet meget) og rydder op efter sig, så den er klar til de næste. For at holde prisen nede, kræver det er du som bruger af hytten gør rent efter dig.

Der er ikke bestik, tallerkner, glas, gryder m.m. og intet køleskab i denne hytte.

Pris pr. overnatning:

70 kr. pr. person
40 kr. for hytten
Max. 4 personer

Du kan booke den allerede nu, den står klar i starten af foråret 2023.

I vores kiosk kan du bl.a. købe dåsemad, coffee to go, øl, vin, spiritus, sodavand, chips, slik, is med mere.

For dig som kommer hertil uden køretøj, kan der laves en aftale om at vi står for indkøb, f.eks. fra Netto, hvis du har brug for købmandsvarer, som vi ikke sælger i kiosken (og der kan opbevares uden køleskab), som så vil stå klar til dig ved ankomst. Giv os et ring herom.